logo2020web

Genova Premium voortentluifel

REDA staat al sinds jaar en dag bekend om zijn hoogwaardige voortentluifels een hiervan is de Genova, de Genova voortentluifel is een luxe voortentluifel en wordt standaard geleverd met uitritsbare zijwanden. Dankzij de sterke 10mm rits met regenoverslag staat een goede verbinding tussen het dak en de zijwanden voor jaren garant. De Genova is een van de sterkste voortentluifels in zijn klasse en kan dankzij het pees op de achterzijde van de luifel bijna aan alle merken voortenten worden gekoppeld. Deze peeskoppeling zorgt voor een optimale aansluiting op de voortent.

Tentdiepte: 240cm

Dak: Voorzien van 7,5mm pees zodat de voortentluifel optimaal aan een voortent gekoppeld kan worden. Links en rechts in het front van het dak zitten buistunnels met rits voort optimale afspanning. Op de achterzijde zitten twee stormbandbevestigingspunten en drie op het front zo kunt u uw voortentluifel maximaal afspannen.

Zijwand: Beschikt over twee grote ramen links en rechts en is volledig afritsbaar. Op het front van de wanden zitten buistunnels met rits, deze zorgen voor een stabiele en strak afgespannen zijwand waarvan de tentstokken mooi zijn weggewerkt.

Frame: De luifel wordt standaard geleverd zonder voortentluifelframe, optioneel is een 25mm stalen voortentluifelframe voorzien van vleugelmoeren of power-grip of een 28mm stalen voortentluifelframe met power-grip (uniek in Nederland).

Gewicht: Circa 16kg
Standaard kleur: antraciet/grijs of grijs/blauw
Materiaal dak: Ten Cate
Materiaal voorwand/zijwanden: Ten Cate
(makkelijk te reinigen)
* let op indien u er voor kiest om de voortent in een anderen kleurstelling te laten maken bestaat er de mogelijkheid dat de materiaal specificaties veranderen.

Uitbreidingsmogelijkheden: Stormbandpakket (5)

Dit model staat opgesteld in onze showroom.