logo2015web

Genova Boogvoortentluifel

  • Genova Boog

Een Solide boogluifel voor aan de voortent, dat is de Genova boogluifel. Dankzij de solide constructie kan de boogluifel wel een stootje hebben. Dankzij het pees op de achterzijde van de boogluifel kan de luifel bijna aan alle merken voortenten worden gekoppeld. Deze peeskoppeling zorgt voor een optimale aansluiting op de voortent.

Tentdiepte: 240cm

Dak: Voorzien van 7,5mm pees zodat de voortentluifel optimaal aan een voortent gekoppeld kan worden. Links en rechts op het front en in de diepte van de luifel zitten buistunnels met rits voort optimale afspanning. Op de achterzijde zitten twee stormbandbevestigings-punten en drie op het front zo kunt u uw voortentluifel maximaal afspannen.

Zijwand: Beschikt over twee grote ramen links en rechts en is volledig afritsbaar. Op het front van de wanden zitten buistunnels met rits, deze zorgen voor een stabiele en strak afgespannen zijwand waarvan de tentstokken mooi zijn weggewerkt. De wings (winddriehoeken) zitten geritst op de zijwand en kunnen individueel geplaats worden.

Frame: De Genova boogluifel wordt standaard geleverd met een frame, een keuze is 28mm aluminium power-grip of 28mm staal power-grip. Vanaf maat 10 komen er 2 extra 25mm dakliggers in het dak.
* Let op indien u een luifel heeft die groter is dan maat 10, is het van belang dat u petstangen in de voortent heeft zitten om de extra dakliggers van de luifel aan te bevestigen.

Gewicht: Circa 19kg
Standaard kleur:  antraciet/grijs of grijs/blauw
Materiaal dak: Ten Cate
Materiaal voorwand/zijwanden:  Ten Cate
(makkelijk te reinigen)
* let op indien u er voor kiest om de voortent in een anderen kleurstelling te laten maken bestaat er de mogelijkheid dat de materiaal specificaties veranderen.

Uitbreidingsmogelijkheden: Stormbandpakket (5)

Dit model staat helaas niet opgesteld in onze showroom, u kunt wel vergelijkbare artikelen bezichtigen.