logo2015web

Torino 270

Deze functionele voortent is een echte all round voortent die breed inzet baar is. Dankzij zijn riante diepte van 2,7 meter creëert u een royale leefruimte. De voortent kan gemakkelijk worden opgezet en bied ook het voordeel dat hij op verschillende manieren kan worden gebruikt; bijv. met of zonder zijwanden. De panelen zijn voorzien van kwalitatief hoogwaardige 10mm ritsen die allemaal afgedekt zijn d.m.v. een overslag tegen de regen.

Tentdiepte: 270cm

Dak: Voorzien van 4mm fix-on pees t.b.v. de schroefloze tentoogsteunen (fix-on blokjes). Links en rechts op het front van het dak stormbandbevestigingspunten en tunnels in de pet van de voortent t.b.v. van de petstangen.

Voorwand: Ingangsdeur links en rechts, voorzien van eenvoudige deurclips om de deur te sluiten. beide frontpanelen zijn d.m.v. verandastangen te gebruiken als verandawand. In de nok van de voorwand zitten links en rechts ventilatiepanelen.

Zijwand: Elk zijpaneel is voorzien van een grootraam met een derde ventilatiegaas, deze ventilatiepanelen zijn volledig afsluitbaar. Naast het raam op de voorzijde van de voortent zit een ingangsdeur die opzij oprolbaar is. De zijwand aan de disselzijde van de caravan kan voorzien worden van een uitbouw deze wordt d.m.v. een optioneel peeskoppelsysteem aan de voortent gemonteerd. De zijwand kan als scheidingswand worden gebruikt.

Frame: 28mm stalen frame voorzien van vleugelmoeren, vanaf maat 10 2 extra 25mm dakliggers en vanaf maat 14 4 extra 25mm dakliggers. Optioneel zijn power-grip sluitingen voor het eenvoudig opspannen van uw tentstokken en een 28mm aluminium power-grip frame waarbij we 2 extra staanders aanraden in de diepte.

Gewicht: circa 26KG (v.a. maat 1)
Standaard kleur: antraciet/grijs of blauw/grijs (neutraal dak)
Materiaal dak: Ten Cate
Materiaal voorwand/zijwanden: Ten Cate
(makkelijk te reinigen)
* let op indien u er voor kiest om de voortent in een anderen kleurstelling te laten maken bestaat er de mogelijkheid dat de materiaal specificaties veranderen.

Uitbreidingsmogelijkheden: Voortentluifel Garda, genova of Genova boog, uitbouw, slaapcabine, fix-on blokjes en stormbandpakket.
* Zie prijslijst voor overige specificaties.

Dit model staat helaas niet opgesteld in onze showroom, u kunt wel vergelijkbare artikelen bezichtigen.