logo2020web

Milaan

Deze seizoensvoortent is een fantastische keuze voor iedere seizoenskampeerder. 
Door de uitwisselbare voor- en zijpanelen is de seizoensvoortent flexibel op te stellen en kan de deur naar wens op een plek in de voorwand worden geplaatst. Één zijpaneel is voorzien van groot ventilatiegaas dat afsluitbaar is. Zo kan de voortent in combinatie met de afsluitbare nokventilatie goed geventileerd worden.

De Milaan is voorzien van een hoge toegangsdeur in de voorwand voor een ruime doorloop. Daarnaast is in de voorwand ook afsluitbare ventilatie te vinden in de nok en is de voorwand voorzien van grote, heldere ramen voor een optimale lichtinval en een goed uitzicht. Met de meegeleverde gordijnen is de Milaan ook volledig af te sluiten voor extra privacy.

Geschikt voor alle vakanties.
De Milaan is uit te rusten met een stalen frame voor wanneer u langere tijd op één plaats staat opgesteld en met een aluminium frame voor de rondreizende kampeerder.

Kwaliteit zoals u van ons gewend bent.
Het dak van deze voortent is vervaardigd uit TenCate All Season Residential 260grams. Het dak heeft een print waardoor vuil op uw luifel minder opvalt. De zijwanden zijn vervaardigd uit 240grams TenCate All Season. Alles is met UV-bestendig biesband afgebiesd waardoor deze vele jaren langer meegaat. Alle spiraalritsen zijn 10mm en uitvoerig getest. Deze ritsen worden beschermd doordat wij een overslag hebben aangebracht tegen zonlicht, regen en vuil. Voor alle oprolbare delen zijn extra sterke clips gebruikt die garant staan voor een lange levensduur. Alle stormbandadapters zijn geïntegreerd voor optimale sterkte.

Uitbreidingsmogelijkheden.
De Milaan is uit te breiden met een uitwisselbaar mesh-paneel (gaaswand) voor de zijkanten. Hiermee houdt u al het ongedierte buiten de tent en kunt u optimaal genieten van de frisse buitenlucht.

Aan de Milaan is ook een uitbouw te plaatsen (Sienna) voor extra bergruimte. Deze uitbouw kan ook worden voorzien van een slaapcabine en scheidingswand voor extra logees.
Voor de grootste families is het ook mogelijk om aan beide zijden van de Milaan een Sienna uitbouw te plaatsen.

Uiteraard kan de Milaan ook worden verlengd met een voortentluifel. Uiterst geschikt hiervoor is de Genova Premium voortentluifel in de Rocky Grey kleurstelling. Ook deze voortentluifel is verkrijgbaar met een voorwand.

 

Diepte: 300cm
Kleur: Rocky Grey / Grey

 

Wat ontvangt u bij uw bestelling
De Milaan voortent
Frame naar keuze
Fix-on blokjes (voor een schroefloze bevestiging aan de caravan)
Tochtstrook en wielflap
Ruime passplitten voorzien van ritsen t.b.v. het serviceluik
Afspanmateriaal Framezak en draagtas
Handleidingen en frametekening


* let op indien u er voor kiest om de voortent in een anderen kleurstelling te laten maken bestaat er de mogelijkheid dat de materiaal specificaties veranderen.

 

Uitbreidingsmogelijkheden: Een ideale zijluifel tegen de regeninslag die d.m.v. pees aan het dak gekoppeld zit en een slaapcabine.
* Zie prijslijst voor overige specificaties

 

Dit model staat helaas niet opgesteld in onze showroom. U kunt wel vergelijkbare artikelen bezichtigen.