logo2020web

Eriba Vera

De ERIBA VERA is een modern vormgegeven combiluifel, dankzij de uitritsbare zijwanden kan de combiluifel eenvoudig worden omgebouwd tot een volledige luifel. voldoet deze boogtent aan veel eisen.  De Combiluifel heeft een diepte van 2.4 meter en kan worden uitgebreid met een luxe uitritsbare voorwand met deur. De panelen zijn voorzien van kwalitatief hoogwaardige 10mm ritsen die allemaal afgedekt zijn d.m.v. een overslag tegen de regen.


Dak: Twee buistunnels met rits voor en achter om het dak goed op spanning te brengen. Op het front van de combiluifel stormbandbevestigingspunten t.b.v. stormbanden.

Voorwand: Optioneel is een voorwand met een deur links of rechts, voorzien van handige deurclips om de deur te sluiten. Beide frontpanelen zijn d.m.v. verandastangen te gebruiken als verandawand. Naast de deur van de voorwand zit een ventilatiepaneel die volledig afsluitbaar is.

Zijwand: Elk zijpaneel is voorzien van een raam op de achterzijde van de zijwanden zitten links en recht aansluitkussens t.b.v. van de aansluiting op de caravan. Beide zijwanden kunnen er volledig worden uit geritst.. De Vera wordt standaard geleverd met luxe wings (winddriehoeken).

Frame: 28mm aluminium frame voorzien van power-grip zodat u uw boogtent gemakkelijk op spanning kunt brengen.

Tentdiepte: 240cm
Gewicht: circa 21KG
Kleur: antraciet/grijs blauw/grijs 
Materiaal dak: Ten Cate
Materiaal voorwand/zijwanden:Ten Cate (makkelijk te reinigen)
* let op indien u er voor kiest om de voortent in een anderen kleurstelling te laten maken bestaat er de mogelijkheid dat de materiaal specificaties veranderen.

Uitbreidingsmogelijkheden: Stormbandpakket (3), verandastang, voorwand, speciale ERIBA tochtstrook met uitsparing t.b.v. vaste opstap en een slaapcabine.
* Zie prijslijst voor overige specificaties.

Dit model staat opgesteld in onze showroom.