logo2020web

Bologna Classic

  • Bologna Classic PNG
 

Uitermate geschikt voor iedere vakantie

Staat u weken aaneengesloten op één plaats? Dan adviseren wij de Bologna met een stalen frame. Gaat u touren en de luifel met regelmaat op- en afbouwen? Dan adviseren wij een lichtgewicht aluminium frame.

Dankzij de buistunnels in het dak en de zijwanden wordt het doek eenvoudig op spanning gebracht. De zijwanden en wings (winddriehoeken) zijn op alle hoeken voorzien van luxe spanbanden. Zo spant u de zijwand in een mum van tijd strak af! Aan de caravanzijde zijn de aansluitsplitten voorzien van een rits zodat u gemakkelijk bij het serviceluik van de caravan kan.

De zijwanden zijn voorzien van grote heldere ramen. U kunt er ook voor kiezen de Bologna Classic op te bouwen zonder zijwanden. Deze kunt u op ieder gewenst moment erin ritsen.

Kwaliteit zoals u van ons gewend bent
De luifel is vervaardigd uit TenCate All Season Touring 240grams. Alles is met UV-bestendig biesband afgebiesd waardoor deze vele jaren langer meegaat. Alle spiraalritsen zijn 10mm en uitvoerig getest. Deze ritsen worden beschermd doordat wij een overslag hebben aangebracht tegen zonlicht, regen en vuil.

Afspanning
Uiteraard hoopt u op een zonnige kampeervakantie, echter is dit niet altijd het geval. Daarom is de Bologna Classic goed af te spannen middels stormbanden. Deze vindt u op beide hoeken en in het midden aan de voorzijde van de luifel. Alle stormbandadapters zijn geïntegreerd in de luifel zodat deze strak kunnen worden afgespannen.

Uitbreidingsmogelijkheden
De Bologna Classic is uit te breiden met een voorwand voorzien van ventilatie zodat u er een multifunctionele luifel van kan maken.

 

Diepte: 240cm
Kleur: Solid Anthracite / Champagne

Frame-opties:

Staal 25 mm Quick- Grip
Staal 28 mm Quick- Grip
Aluminium 28 mm Quick- Grip

Wat ontvangt u bij uw bestelling
De Bologna Classic luifel
Fix-on blokjes
Tochtstrook en wielflap
Ruime passplitten voorzien van ritsen t.b.v. het serviceluik
Afspanmateriaal
Framezak en draagtas
Handleidingen en frametekening

Dit model staat helaas niet opgesteld in onze showroom, u kunt wel vergelijkbare artikelen bezichtigen.