logo2015web

Pisa Classic

  • Pisa

De Pisa Classic beschikt over twee schuin uitritsbare ramen. De luifel wordt geleverd inclusief: stormbandbevestigingen, haringen, elastiek/afspanladders, scheerlijnen, regendopjes, tochtstrook, wielflap en een tentzak. Optioneel: 25 mm stalen of aluminium frame (optie power-grip), voorwand, voorwand met ventilatie, gordijnen, gehele zijwand uitritsbaar, stormbanden en een aero-wand.

Dit model staat helaas niet opgesteld in onze showroom, u kunt wel vergelijkbare artikelen bezichtigen. 

Bologna Classic

  • Bologna
 

De Bologna Classic beschikt over uitritsbare zijwanden met grote ramen. De luifel beschikt over buistunnels met rits in de zijwanden en in het dak. De luifel wordt geleverd inclusief: stormbandbevestigingen, haringen, elastiek/afspanladders, scheerlijnen, regendopjes, tochtstrook, wielflap uitritsbare zijwanden en een tentzak. Optioneel: 25 mm stalen of aluminium frame (optie power-grip), voorwand, voorwand met ventilatie, gordijnen, stormbanden en een aero-wand.

Dit model staat opgesteld in onze showroom.

Venezia Classic

De classic luifels staan bekend om hun puntvormige dak en het eenvoud in gebruik. Elke classic luifel heeft zijn eigen specifieke kenmerken in de zijwanden, de daken van alle modellen zijn gelijk. Een zeer aangename optie voor de wat koudere dagen zijn de voorwanden, deze wanden bieden bescherming tegen de kou en regen.

Tentdiepte: 240cm

Dak: Voorzien van 4mm fix-on pees t.b.v. de schroefloze tentoogsteunen (fix-on blokjes). Links,rechts en in het midden op het front van het dak stormbandbevestigingspunten en buistunnels met rits

Frame: Uitgebreide mogelijkheden afhankelijk van het gebruik. Optioneel zijn: 25mm stalen frame, 25mm stalen frame met power-grip, 25mm aluminium frame met power-grip of een 28mm aluminium frame met power-grip.

Zijwand: Optinoneel is een multizijwand met raam die middels een koppelprofiel aan de luifel wordt gekoppeld. Deze zijwand is zowel links als rechts te gebruiken. 

Gewicht: circa 12KG (v.a. maat 1)
Standaard kleur: antraciet/grijs
Materiaal dak: Ten Cate 240grams WR-18
Materiaal voorwand/zijwanden:Ten Cate
(makkelijk te reinigen)
* let op indien u er voor kiest om de voortent in een anderen kleurstelling te laten maken bestaat er de mogelijkheid dat de materiaal specificaties veranderen.

Dit model staat helaas niet opgesteld in onze showroom, u kunt wel vergelijkbare artikelen bezichtigen.

Lucca Classic

  • Lucca Classic

De Lucca Classic heeft als belangrijkste kenmerk een elegante vormgeving. De ronde ramen zijn uitritsbaar. De luifel wordt geleverd inclusief: stormbandbevestigingen, haringen, elastiek/afspanladders, regendopjes, tochtstrook, wielflap, scheerlijnen en een tentzak. Optioneel: 25 mm stalen of aluminium frame (optie power-grip), voorwand, voorwand met ventilatie, gehele zijwand uitritsbaar, gordijnen, stormbanden en een aero-wand.

Dit model staat opgesteld in onze showroom. 

Sienna Classic

 

De Sienna is een zeer veelzijdige luifel, de zijwanden zijn standaard uitritsbaar. De luifel beschikt over buistunnels met rits in de zijwanden en in het dak. De luifel wordt geleverd inclusief: stormbandbevestigingen, haringen, elastiek/afspanladders, scheerlijnen, regendopjes, tochtstrook, wielflap, uitritsbare zijwanden en een tentzak. Optioneel: 25 mm stalen of aluminium frame (optie power-grip), voorwand, voorwand met ventilatie, gordijnen, stormbanden en een aero-wand.

Dit model staat helaas niet opgesteld in onze showroom, u kunt wel vergelijkbare artikelen bezichtigen. 

Livorno Classic

 

De Livorno is een zeer veelzijdige luifel, de zijwanden zijn standaard uitritsbaar. De luifel beschikt over buistunnels met rits in de zijwanden en in het dak. De luifel wordt geleverd inclusief: stormbandbevestigingen, haringen, elastiek/afspanladders, scheerlijnen, regendopjes, tochtstrook, wielflap, uitritsbare zijwanden en een tentzak. Optioneel: 25 mm stalen of aluminium frame (optie power-grip), voorwand, voorwand met ventilatie, gordijnen, stormbanden en een aero-wand.

Dit model staat helaas niet opgesteld in onze showroom, u kunt wel vergelijkbare artikelen bezichtigen.