logo2015web

Livorno boogluifel

De fraai ogende Livorno boogluifel is een exclusief vormgegeven boogluifel, dankzij zijn uitritsbare zijwanden kan de boogluifel ook als dakluifel aan de caravan worden gebuikt. Optioneel is een uitritsbare voorwand met of zonder ventilatie.  De luifel wordt geleverd inclusief fix-on blokjes en een luxe draagtas. 

Tentdiepte: 240cm

Dak: Voorzien van 4mm fix-on pees t.b.v. de schroefloze tentoogsteunen (fix-on blokjes). Links,rechts en in het midden op het front van het dak stormbandbevestigingspunten en buistunnels met rits.

Zijwand: Uitritsbare zijwand voorzien van een extra zware 10mm rits met regen. Op het front van de zijwand zit verticaal een buistunnel met rits om de zijwand goed op spanning te brengen. 

Frame: 28mm aluminium boogluifelframe voorzien van power-grip v.a. maat 10 twee extra 28mm dakliggers en v.a. maat 14 4 extra 28mm dakliggers.

Gewicht: circa 17KG (v.a. maat 1)
Standaard kleur: antraciet/grijs of blauw/grijs
Materiaal dak: Ten Cate 
Materiaal voorwand/zijwanden: Ten Cate
(makkelijk te reinigen)
* let op indien u er voor kiest om de voortent in een anderen kleurstelling te laten maken bestaat er de mogelijkheid dat de materiaal specificaties veranderen.

Uitbreidingsmogelijkheden: Uitritsbare voorwand met of zonder ventilatie, stormbandpakket (3), volledige zijwanden uitritsbaar, slaapcabine en tochtstrook met opbergbox.

Dit model staat helaas niet opgesteld in onze showroom, u kunt wel vergelijkbare artikelen bezichtigen.